Geslaagd eetfestijn met alle toeters en bellen.

Wij bezorgen ook jouw organisatie een gezellige en onvergetelijk event.
Indien gewenst zorgen wij ook voor de bediening en leveren we
alle nodige feestmateriaal: van borden, bestek en tafellinnen tot stoelen en tafels.

Paella

Haal de warmte van de Spaanse zon naar je bord en kies voor een originele paella-avond met alles erop en eraan. Wil je graag een paella-avond bij je thuis organiseren? Ook dat is mogelijk, met bediening vanaf 20 personen.

Warme beenham

Dé Vlaamse klassieker in tal van verenigingen en organisaties. Een buffet met warme beenham is de gedroomde oplossing voor een succesvol jaarlijks eetfestijn voor alle leeftijden.

Ribbetjesfestijn

Ribbetjes zijn een al even grote klassieker uit de Vlaamse keuken. Gemarineerde en extra gevleesde spare ribs met een uitgebreid sauzen- en groentenbuffet? Altijd een succesrecept!

Scampifestijn

Smullen van vijf verschillende scampibereidingen à volonté met frieten, pasta of brood. U heeft keuze uit lookboter, lookroom, bleusaus, diabolique, curry of een speciale bereiding van de chef.

Steakfestijn

Steak met frieten is nooit een slecht idee. Maak uw keuze uit tournedos-steaks of côte à l’os met sausjes naar keuze, frietjes en mayonaise. Indien gewenst, zorgen we ook voor een vegetarisch alternatief.

Mosselsouper

Mosselen à volonté met frietjes, sla, tomaat en diverse sausjes. Deze formule is de ideale cateringoplossing voor grote groepen op een locatie met een beperkte keukenruimte.

Bekijk alle mogelijkheden in onze partybrochure!

Meer info over onze traiteurformules voor eetfestijnen? Mail ons voor meer informatie of vraag een gratis brochure!
GRATIS BROCHURE