Oesterbar

Voor de fijnproevers: vers gekraakte of gegratineerde oesters met spinazie en mousseline, fine champagne met gerookte zalm, choron met Serranoham of op zuiderse wijze.

Soepjes

Kies uit tientallen verschillende soorten soepen, van tomatenroomsoep tot Oostendse vissoep, consommé met hartige flensjes of aspergecrème met gerookte zalm.

Walking dinner-menu

Kies uit vier voordelige menusuggesties en verras alle aanwezigen met een rijkelijk en gevarieerd aanbod voor echte fijnproevers. Ontdek alle mogelijkheden en vraag een gratis brochure aan!

Koud assortiment

Van een klassieke garnalencocktail tot een carpaccio van wagyu met truffelvinaigrette, vitello tonato, gerookte paling of scampi’s met Indische currysaus en appeltjes.

Warm assortiment

Bijna alles is mogelijk: van scampi’s tot kippenreepjes, kwartelfilet, gegrild konijn of eendenborstfilet op een bedje van Mesclun, pijnboompitten en spekblokjes. Bekijk het aanbod in onze gratis brochure!

Desserts

BP-Catering biedt u een keuze uit bijna honderd soorten desserts. Van gevulde soesjes met banaan tot of een mousse van melkchocolade of flensjes met gekarameliseerde appeltjes en speculoosijs.

Bekijk alle mogelijkheden in onze partybrochure!

Meer info over onze traiteurformule voor walking dinners? Mail ons voor meer informatie of vraag een gratis brochure!
GRATIS BROCHURE